Olemme yhden puhelinsoiton päässä

040 186 9866

Ota yhteyttä!

TERVETULOA!

RIVION on huolto- ja korjauspalveluja tarjoava yritys. Huollamme ajoneuvot, kaikki kodinkoneet sekä teemme rakennus- ja korjaustyöt.
Jos sinulla on kotona töitä, johon tarvitset apuamme ota yhteyttä ja me hoidamme.
Palvelumme on laadultaan hyvää ja nopeaa.
Tervetuloa tutustumaan sivuillemme!

Meillä on hyviä uutisia!

Tarjoamme pian auton renkaiden korjausta, vaihtoa ja myyntiä! Voit tilata renkaat jo etukäteen.
Tarjolla useita rengasmerkkejä mm. Hankook, Hankang, Sonar, Habilead, Racealone, Kebek, Invovic, Firemax, Doublestar, Dunlop, Roadstone ja Wolf.
Renkaiden vaihto ja tasapainotus tarjoushinnalla 37,2 € (sis. ALV%). Tarvittaessa myös renkaiden pesu.
EDULLISET hinnat!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Koti

Kotona on aina jotakin tehtävää, mutta aina ei ole aikaa. Teemme kaikenlaisia kodin töitä, natisevista kaappien ovista ja suuremmista kodin remonteista, puiden pilkkomiseen ja nurmikon leikkaamiseen.

Autot

Onko autosi vanha? Jokin autossa on vikana, mutta et tiedä mikä. Me tulemme paikan päälle ja korjaamme vian. Sinun ei tarvitsen viedä autoasi korjaamolle pitkiksi ajoiksi.

Elektroniikka

Elektroniset laitteet menevät usein rikki. Ei kannata kuitenkaan heittää laitetta heti pois ja ostaa kalliilla uutta tilalle. Yleensä viat ovat helposti ja nopesti korjattavissa.

Moto

Onko crossipyörän jarrut huonot? Onko mönkijän kytkin kulunut? Tarvittaessa tulemme tarkastamaan kunnon ja vaihdamme kaiken tarvittavan, että sinun vapaa-ajan viettosi sujuisi ongelmitta.

Tietokoneet

Käytämme tietokonetta päivittäin, mutta ne hidastuvat ja ylikuumenevat nopeasti. Tulemme ja puhdistamme koneen ja teemme tarvittavan, että jokapäiväiset toiminnot sujuisivat ongelmitta.